Tant debò el 2016 porti canvis a millor



Avui comença la campanya i aviat acabarà el 2015 més electoral de la història i començarem unes merescudes festes nadalenques. Tant debò el 2016 porti canvis a millor. Tant debò la gent de Cornellà trobem feines dignes, recuperem unes pensions dignes. Tant debò millorin les nostres escoles, la nostra sanitat i els nostres serveis bàsics deixin de ser negoci i passin a ser un Dret.

Perquè això passi el millor regal de nadal que es pot fer és enviar al PP i a Rajoy de vacances indefinides a casa seva. Cal que el 20 de desembre es voti canvi. Però un canvi d’arrel, en profunditat. No val qualsevol canvi, ni un canvi cosmètic, de modernitat lliberal com promet Ciutadans, ni un retorn al pragmatisme passat del PSOE-PSC. 

El canvi a millor el pot representar EN COMÚ PODEM a Catalunya i Alberto Garzón o Pablo Iglesias al conjunt de l’Estat. ICV i EUiA creiem que cal sumar i que la gent treballadora ha d’acabar amb quatre anys de majoria absoluta del PP. 

EN COMÚ-PODEM és la “Confluència en Majúscules”, la Gran Coalició d’Esquerres que calia fer. Una coalició amb objectius clars entre gent de diversos projectes polítics com ICV, EUiA, Podemos, Barcelona en Comú, o Equo. Un projecte que té mesures pel canvi com el referèndum a Catalunya, el pla de rescat ciutadà amb renda garantida de ciutadania, la derogació de les reformes laborals, la lluita contra el canvi climàtic o contra les violències masclistes.

Cal un canvi en profunditat al Govern de l’Estat i des de Catalunya hi podem aportar molt. Estan en joc la cohesió social, la sostenibilitat ambiental, la igualtat de gènere o la pròpia democràcia. Per això, més que mai, cal que el 20 de desembre sumem i votem, així segur que el 2016 pot ser millor. Bona Campanya!

I una mica de música per obrir boca:
https://soundcloud.com/en-comu-podem/no-ens-rendirem-en-comu-podem 


Comentaris