Bona Feina!

Queden poques hores per acabar la campanya i nosaltres acabem on vàrem començar fa ja setmanes; a Sant Ildefons, el barri amb més població, més abstenció i més problemes de Cornellà. Ha estat una llarga campanya on hem tingut presència i activitat a tots els barris. Explicant la feina que hem fet aquests 4 anys a l'Ajuntament i demanant-vos suport a la candidatura d'ICV-EUiA L'Esquerra Plural de Cornellà​, o el que és el mateix demanant-vos suport a les nostres propostes i a les persones que les presentem i que tinc l'honor d'encapçalar.
Vàrem comprometre'ns a fer una campanya neta i crec que ho hem aconseguit tot i les continues provocacions d'alguns. Vull agrair la feina de tothom, la capacitat de treball, de proposta i d'innovació que tenim mai deixarà de sorprendre'm.
Només haig de reconèixer que m'hagués agradat haver pogut fer més debat públic, real, i poder parlar de propostes de debó sobre temes claus de l'Ajuntament amb més de voslatres i amb la resta de candidatres; gestió de les escoles bressol, optimització dels locals comercials i dels polígons industrials, utilització de Can Bagueria o dels locals de l'antic Institut Gaudí de la construcció, reorganització i descentralització dels serveis i les àrees municipals, futur de PROCORNELLà i la Fira, aparcaments disuasoris per reduir mobilitat interna, etc..
No ha estat possible, però suposo que no es pot demanar que allò que no s'ha fet durant 4 anys; debatre de política local, es faci en els 2 mesos que ha durat aquesta campanya. I encara menys si tenim uns candidats i candidates que, en general, ni volen ni poden debatre o fer propostes que vagin més enllà d'eslogans nacionals adapatats a Cornellà o del reduccionisme del i tu más o "tots sou iguals".
En qualsevol cas, estic content de la feina feta i espero no haver estat massa pesat en les xarxes socials, perdoneu-me.
ICV-EUiA L'Esquerra Plural som gent compromesoa en la ciutat i si ens doneu el vostre suport sabeu que ens arremangarem com mai per Cornellà, però també sabeu que ens trobareu treballant per una Cornellà millora des de dilluns vinent, siguin quins siguin els resultats de Diumenge.

Gràcies a tothom

Arnau Funes Romero​

Comentaris