Parlem de Cornellà? Aquí ningú té garantida l’alcaldia

Participeu!
Queden pocs mesos perquè finalitzi el mandat municipal a Cornellà, un moment més que adient perquè fem balanç de la feina feta pel nostre grup municipal. Us convidem a participar en el balanç que farem el proper dimarts 16 de desembre a les set del vespre al Centre Cívic de Sant Ildefons.
Avui el PSC està esgotat, li manquen les energies i les idees suficients per garantir un Ajuntament amb polítiques d’esquerres. Trenta anys de gestió municipal des de les majories absolutes han generat un clima ciutadà de desconnexió i, fins i tot, de desconfiança envers la política municipal. Com demostren les tres darreres enquestes realitzades per conèixer la opinió de la gent de Cornellà, la ciutat ha canviat; som una ciutat de persones exigents. Volem un Ajuntament que ens faciliti la participació en la pressa de decisions, que ens consulti i que alhora pugui garantir més i millors serveis socials, educatius, culturals...
El complex moment social i polític que viu Cornellà i Catalunya requereix de governs municipals més sensibles, més creatius, més transparents i més oberts a la ciutadania. 
La feina d’ICV-EUiA a l’Ajuntament els darrers 4 anys és una prova que els temps dels alcaldes que tot ho saben i tot ho poden han acabat. És des de projectes col·lectius des d’on es pot millorar Cornellà i amb aquesta idea afrontem les properes eleccions municipals.
El 24 de maig de l’any que ve tornarem a triar les persones que volem que dirigeixin l’Ajuntament de Cornellà i ningú té garantida l’alcaldia. Serà la ciutadania qui decideixi.

La gent d'ICV-EUiA no ens presentem a aquestes eleccions per ser la crossa de ningú, ni per tenir una presència testimonial a l’Ajuntament, no volem ser la consciència crítica, social i mediambientalment responsable de ningú. Ens presentem amb l’objectiu de canviar, de liderar un canvi en l’Ajuntament i a la ciutat. La nostra llarga història municipal demostra que som un projecte col·lectiu, obert, plural i amb una enorme sensibilitat social i ambiental. No enganyem ningú, aquí no trobareu oportunismes . A ICV-EUiA i abans al PSUC, sempre ens trobareu mirant el món des de l’esquerra de forma plural i oberta, des d’una posició de veïns i veïnes, el que som, gent que pensem amb la resta de la gent, gent que utilitza els serveis públics de la ciutat, que pateix les retallades i la crisi en les seves carns, gent sempre defensarem Cornellà i la seva gent. Ens veiem el dimarts 16 a Sant Ildefons!

Comentaris