Darreres reflexions abans d'acabar el 2012


Adjunto l'article publicat a la Premsa del Baix per acabar l'any, i la felicitació "nadalenca" d'ICV-EUiA del Baix i Cornellà


S’acaba el 2012. Un any, de nou, dur i difícil per moltes famílies. La realitat és que l’'atur, la reducció de sous, pensions i prestacions, les retallades i l'increment dels costos dels serveis i subministres, o fins i tot la pèrdua de l'habitatge, colpegen les vides de moltes persones del Baix Llobregat.
Per això, la lluita contra l'atur i la defensa del lloc de treball és avui la prioritat. I per això, el 14 de novembre vam fer un exitosa Vaga General. Una vaga pel treball digne, pels serveis públics i pels nostres drets, contra les polítiques neoliberals de la UE, l'Estat i la Generalitat que tant patiment estan creant. Els vam dir que els culpables són uns altres i que hi ha alternativa a les retallades de drets i serveis.
En aquest sentit, cal felicitar-se perquè moltíssima gent del Baix Llobregat va votar el 25 de novembre en les Eleccions al Parlament. Molta participació vol dir resultat més real, o més aproximat al sentir del conjunt de la societat. Ha aparegut una Catalunya i un Baix Llobregat molt més plural i divers del que molts sospitaven.
ICV-EUiA volem agrair el suport rebut dels nostres veïns i veïnes del Baix Llobregat. Els 51.750 vots obtinguts a la comarca (22.000 més que el 2010) són una confiança que agraïm i rebem amb responsabilitat. Moltes Gràcies!
El nostre resultat, sumat al d'altres formacions, ens permet dir que el Baix Llobregat és de gent d'esquerres que no oblidem les retallades de Mas, les polítiques d'austeritat salvatge i l’intent d’imposar-nos Eurovegas.
Ara, treballarem també des del Parlament perquè el 2013 sigui millor. Perquè sigui més just. La gent del Baix s'ho mereix.

Comentaris