El Ple que no us explicarà el Cornellà Informa...ni el PP

Amb aquest títol he penjat en aquest espai diferents entrades. És el títol que faig servir quan crec que el que s'ha discutit, debatut, denegat o aprovat al Ple de Cornellà difícilment serà explicat al conjunt de la població en el "pamflet" Cornellà Informa. Per altra banda, com haig de reconèixer que al Ple de Cornellà no hi han massa testimonis del que passa, malauradament tampoc hi ha ciutadania per fer de divulgadors/es del que hi passa. 
Feia dies però que no em veia obligat a explicar amb detall el que ha passat en un Ple, però aquest mes (31 de Maig) entre el desinterès del Cornellà Informa i de Ràdio Cornellà en general i la desafortunada columna del PP o les "piulades" de CiU en particular, on adapten al seu interes el debat produït, crec que toca fer-ho. Crec que va ser un dels Plens amb més debat i que val la pena que la ciutadania conegui el que s'hi va dir
No patiu que no us fotré una pallissa. Per sort l'esborrany d'acta del Ple de finals de maig ja us el puc enllaçar (Esborrany Acta Ple) i per tant limitant-me a oferir-vos una guia de lectura crec que entendreu molt bé el que us plantejo.
Si teniu ganes de descarregar l'acta trobareu per exemple:
  1. A la pàgina 30 s'aprova un nou pas per l'enderroc del PISA i el creixement pel Sector Millàs
  2. A la pàgina 45 i + debatem sobre  el manifest Río +20
  3. A la 58 es debat una moció del PP que pretén limitar l'ús de la Plaça Rosa Sensat i traslladar els jocs infantils per les molèsties que generen al veïns
  4. A la pàgina 60 comença el debat sobre la nostra moció demanant que determinades religions paguin l'IBI d'aquells locals que no tenen funció social
  5. A la pàgina 78 i en endavant trobareu el debat sobre la nostra moció en relació a l'increment de la freqüència de trens a Cornellà i el debat sobre les mocions de CiU d'enllumenat i zona blava.
  6. Finalment a la pàgina 91 trobareu els precs i preguntes i la nostra pregunta sobre Eurovegas.
Són només recomanacions. Llegiu el que vulgueu de l'acta, però no espereu llegir un tractat de retòrica i us demano que sigueu condescendents amb els i les oradors a qui la transcripció literal ens aixafa el discurs. De fet crec que escoltades al Ple les nostres intervencions milloren, però segur que després de llegir el que va passar el darrer Ple algú s'enganxa una mica a la Política Municipal i ens obliga als regidors i regidores de Cornellà a millorar.

Perquè hem de millorar. Un està acostumat a que el que expliqui el Cornellà Informa o Ràdio Cornellà no s'assembli massa a la realitat, ara el que ja no estic massa acostumat és a que regidors de l'Ajuntament expliquin públicament debats que no s'ha produït i acords que no s'han pres. Que perquè hom els i les veia assentats/des al costat meu sinó pensaria que no hi eren.

http://iniciativa.cat/cornella/documents/4762

Comentaris