Quin orgull encapçalar aquesta llista!


Ahir divendres, en un acte a la sala d’actes del Patronat vam presentar la nostra candidatura a les eleccions municipals. Deu estar lleig que ho digui jo, però és una candidatura excel·lent. Una candidatura de veïnes i veïns, de gent que fa vida a la nostra ciutat, implicada en entitats i en la comunitat, de gent que per damunt de tot, estima Cornellà.
Es per mi un orgull encapçalar aquesta llista que crec reflexa com mai el bon esperit de les candidatures del PSUC dels primers mandats de democràcia, quan Cornellà estava fotuda, i la seva gent va confiar en gent honesta, capaç, del seu barri,  de gent que estava per damunt de les sigles, i el PSUC va guanyar.
Aquí tenim a les 6 primeres persones de la llista
Una candidatura de gent de totes les edats, des de la més jove; l’Alba, al més vell; l’Ignacio. Del 28 a l’1 som gent que no acceptem que ens posin la por al cos, i ens facin renunciar als nostres valors a les nostres idees. Són temps difícils si, per això ara més que mai cal reflexió i proposta, cal il·lusió, cal energia, cal humilitat, cal honestedat, i cal energia per afrontar-los. Amb por, ni Cornellà, ni la gent que més ho necessita, millorarà. Ningú pot retallar les nostres idees.
Els i les que formem part d’aquesta candidatura estem convençuts de que a Cornellà i a l’Ajuntament s’obre una nova etapa i hi volem ser per participar-hi activament. És el moment de saber millor quins problemes reals tenim i quines necessitats cal atendre. És el moment de tenir un bon diagnòstic de Cornellà, per després dissenyar i compartir una proposta de futur per Cornellà.
És el moment de prioritzar les polítiques socials en sentit ampli i de la política basada en la proximitat, l’honestedat, la participació, la transparència i la innovació. És el moment d’una altra manera de fer política. Crec que és el nostre moment. Ara és el moment.

Comentaris