Manifest de Suport. Ara és el moment. SOM Cornellà.

Els temps difícils que estem vivint obliguen dibuixar el futur de Cornellà amb el màxim diàleg i consens possible. La Cornellà del futur es decideix avui. Aquesta crisi no l’hem generat ni nosaltres ni els nostres veïns i veïnes, l’ha generada l’egoisme i l’avarícia d’uns pocs amb la complicitat d’alguns altres que continuen manant. La sortida, per tant, no pot estar en l’individualisme i en el ”passar de tot”.
Per aquests motius  moltes persones de Cornellà participem del procés SOM Cornellà. SOM Cornellà vol dir que volem fer xarxa i demanar noves idees per començar a construir avui la Cornellà del 2020. Confiem en la gent i creiem que cada persona és un món ple d'experiències i que segur que pot aportar idees, opinions, i suggeriments. Per això SOM Cornellà ha recollit, des de la humilitat, les opinions de veïns/es, d'entitats i dels professionals que treballen als barris.
SOM Cornellà vol dir que ara és el momentde confiar en la gent de Cornellà,  vol dir que no volem deixar totes les decisions sobre la nostra ciutat ni en mans d'altres ni en mans d’uns pocs.
Fa massa anys que l’Ajuntament es governa des d’una majoria absoluta esgotada que ofega la participació i la innovació. Cornellà necessita aires nous, diàleg i pluralitat. És el moment de la política a peu de carrer, és el moment de  diagnosticar i repensar conjuntament Cornellà. És el moment de definir el model de ciutat que volem.
Volem una Cornellà millor. Una Cornellà sense pobresa ni exclusions, que aposti per l’educació i la innovació, que faci front als efectes provocats per la greu crisi econòmica amb austeritat, i prioritzant el manteniment dels serveis públics i l’atenció a les persones.
Una Cornellà habitable, amb sensibilitat mediambiental, amb espais verds i que visqui de cara al Riu.
Una Cornellà que entengui l’urbanisme i la política d’habitatge com una veritable política social.
Una Cornellà amb una convivència basada en el respecte a la diversitat, els drets i els deures de tota la ciutadania, i on la seguretat estigui lligada a la prevenció, a la proximitat i al diàleg.
Una Cornellà amb un  Ajuntament transparent, amb parets de vidre, on la ciutadania coneguem i compartim  la seva gestió.
Tota la gent que estem participant del SOM Cornellà ens impliquem perquè som optimistes. Perquè creiem que el futur no està escrit. Cornellà pot ser millor i l'Ajuntament pot ser més dialogant i sensible als problemes de la seva gent.
SOM Cornellà i donem suport a la candidatura que presenta ICV-EUiA i encapçala l’Arnau Funes en aquestes eleccions municipals. Una candidatura de veïns i veïnes que coneixen i estimen Cornellà. Gent propera que escolta, amb propostes i il·lusió per millorar els barris de Cornellà des de l’honestedat i la transparència.

Hi esteu d'acord? Segur que vosaltres també hi doneu suport.
Pots fer-nos arribar la teva signatura a cornella@iniciativa.cat

http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=10150165198269840#!/profile.php?id=100002289561606

Comentaris