JO no en volia parlar, però...

Acabo d'arribar de l'Ajuntament de complir amb la litúrgia preelectoral i escollir els espai selectorals que ens corresponen com a 3era força del Consistori. He escollit després del PSC (qui governa, fa la proposta i escull primer) i del PP, i .... Sorpressa! Torna la marea Roja!
No us preocupeu que tindreu fotos de l'Alcalde a tots els carrers, a quasi tots els fanals, tanques i cantonades de Cornellà!
Jo pensava que aquest cop no n'hauríem de parlar, semblava que estaven dispossats a un acord, lluny quedàven els temps del "rodillo" com he denunciat altres vegades en aquest bloc, però,...
L'Alcalde del diàleg, el PSC i la Junta electoral han impedit de nou, que ICV-EUIA posem cartells a Gavarra i St Ildefons, i no ens sembla ni just, ni plural, ni legal, ni democràtic. Ho sentim pels veïns i veïnes d'aquests barris on no ens quedarà altra que fer-vos arribar la nostra proposta només a les vostres bústies.
Com veureu la interpretació de la pluralitat que fa l'Alcalde i li permet la Junta Electoral provoca que de les 1000 faroles existents en aquests barris, els més poblats de Cornellà, ni ICV, ni ERC, ni CiU, ni cap de les candidatures "petites"podrem posar 1 sol plafó. Això que estalviarem, perquè guarnir una farola amb la cara del candidat amb banderoles us recordo que costa 50€.
Doncs això, recordeu: 1000 faroles, quasi totes les guarnirà el PSC de Balmón, 50€, pluralitat, austeritat;...
Vosaltres treureu les vostres conclusions, jo ja els dono per impossibles.

Comentaris