Tots i totes, ell i ella, tu i jo Som Cornellà.

Amb el lema SOM CORNELLÀ, ICV iniciem un nou procés cap a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 22 de maig d’enguany.
SOM CORNELLÀ vol ser un procés participatiu, que visitarà tots els barris de Cornellà per recollir les vostres opinions i propostes. El programa no el farem sols/es. No tenim la veritat absoluta. ICV tenim valors, propostes i idees basades en els molts anys de govern i de presència al l’Ajuntament, però segur que en el debat amb vosaltres, podem rectificar i afinar. Per això volem recollir les opinions de veïns/es, d'entitats, i de professionals, com mestres i metges, que estan a peu de carrer a peu de barri. Les propostes que acabem fent seran propostes fetes des de la humilitat i que, sobretot, volen ser útils per la gent.
ICV no ens tanquem al despatx de l’Ajuntament, i farem tot el possible per estar a peu de carrer, per buscar una sortida justa a la crisi, i per defensar els drets socials i la igualtat enfront les retallades d'en Mas i en Zapatero.
SOM CORNELLÀ, no és només un lema, sinó una manera d’entendre la política, una manera d’entendre i construir la Cornellà del 2020. El futur no està escrit, podem tenir un Ajuntament més dialogant i sensibles als problemes de la seva gent. Cornellà potser un motor de canvi per sortir de la crisi, però la ciutadania ha de ser-ne protagonista.
Tots aquest anys hem apostat sempre i des de totes les responsabilitats que hem tingut per un foment efectiu de la participació ciutadana que permeti configurar una ciutadania corresponsable amb l’Administració. Si passes de la Política la Política passarà de tú, per això, contra el desinterès ciutadà per la “gestió municipal” ICV volem anar a l’Ajuntament a transformar-lo, a defensar els serveis públics i a obrir portes i finestres per fer-lo transparents i participatiu.
SOM CORNELLÀ vol ser una manera de tornar la política a una ciutadania que veu com la ciutat ja fa molts anys que es mou i es transforma sense la possibilitat d’intervenir –hi. Per això la nostra candidatura, vol ser una candidatura plural i oberta, on la gent d’esquerres i amb voluntat d’un canvi real a la nostra ciutat puguin identificar-se. Per això, estem incorporant gent diversa a la nostra llista, parlem amb tots els col·lectius i elaborarem el programa escoltant les opinions i recollint propostes.
SOM CORNELLÀ també és una campanya gràfica que estarà present al carrer amb diversitat de materials amb els que la ciutadania s’hi podrà identificar. No és una campanya de partit, volem fer una campanya de ciutat.
SOM CORNELLÀ estarà al carrer i al facebook a començaments de març. Ja tens la teva xapa i la teva samarreta? Posa-te-les!

Tu i jo, ella i ell, totes i tots SOM CORNELLÀ

Comentaris