El 2011 pot ser millor.

L’any 2010 s’acaba. Un any, com tots, on la gent del Baix Llobregat segur que hem viscuts bons i mals moments personals, familiars o professionals. M’atreviria a dir, però, que per molts i moltes de vosaltres no ha estat el millor dels anys per culpa de la crisi i les seves repercussions. Segur que molts i moltes de vosaltres esteu patint directa o indirectament el tancament d’empreses, els expedients de regulació, l’atur, la congelació de les pensions o les retallades de sous dels treballadors i treballadores públics.
Res fa pensar que el 2011 hagi de ser millor que el 2010, però tampoc ha de ser necessàriament pitjor. Per què no fem del 2011 l’any de la igualtat i la justícia social? Per què no fem que siguin menys les famílies que pateixen la crisi? Per què no fem que del 2011 l’any del diàleg, el respecte envers l’altre i la pluralitat? Per què no?
Us proposem que sigueu tenint esperança. Estem convençuts que la crisi només te solucions des de l'esquerra i amb una nova economia socialment justa i ecològicament sostenible. Per això seguirem apostant per la democràcia, per separar els diners de la política, perquè no s'amaguin els Millets, perquè els més febles tinguin veu, i perquè no s'oblidi la lluita obrera i de barri. Apostem per la nova política, i lluitarem contra l'opacitat pública i les retallades socials..
Segur que amb l’esforç quotidià, la implicació i la participació de cadascun/na de nosaltres, el 2011 pot ser millor. Potser el 2011 serà l’any dels canvis que el món i també Cornellà que necessiten. Ànims a tothom i Feliç 2011.
 

Comentaris

  1. 2011 hauria de ser l'any en que es comencin a possar, per fi, les bases per reestructurar els pilars que sustenten la nostra societat: educació, sistema polític i control del sistema econòmic (model d'economia, regulació d'entitats bancàries i financieres, etc). I tot i que potser no veurem una millora immediata, hem de començar a canviar els valors de la societat en que vivim.
    Bones festes Crack!

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari Carlos, tú si que ets un crack, i no només de l'esport!

    ResponElimina
  3. Hi posarem tot el cor i l'anima per aconseguir els canvis que Cornellà i Martorell necessiten.

    Salut i molt, molt treball!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada