El PSC torna a vetar el debat d'una moció al ple municipal

Igual que han fet amb una moció demanant una nova llei electoral, i una altra que donava suport a la plataforma pel dret a decidir de Cornellà, el PSC torna a vetar el debat d'una moció al ple municipal.
Aquest cop, la moció, presentada pel grup municpal d'ICV, demanava únicament el recolzament municipal a la unió de les línies de tramvia (TramBaix i TramBesos) a través de la Diagonal Finalment, la negativa del PSC a acceptar que el Ple Municipal de Cornellà es posicioni sobre la conexió dels tramvies per la Diagonal, farà que la moció d'ICV no es pugui debatre al Ple.
Tot i les meves queixes com  a portaveu d'ICV, la junta de portaveus no va acceptar que la moció entrés a l'ordre del dia del Ple del proper dijous 29 d'abril. L'argument és que aquest és un tema que no interessa a Cornellà, i que Cornellà no hi te res a dir perquè és una decisió de Barcelona, però no és cert, ja que ni els usuaris dels TRAM són només de Barcelona, ni les obres de la Diagonal, les pagaran només els de Barcelona.  
Crec que l'ALCALDE  s'ha tornat a excedir en la seva interpretació del ROM i ha abusat de la majoria absoluta que té per negar-se a fer un debat que políticament no li interessa. Ja li explicarà ell al seu company Hereu.
Recordem que la moció presentada  únicament demanava donar suport a la possibilitat real d'interconnexió per aquesta avinguda principal de les dues línies de tramvia existents a la ciutat comtal. 
En un moment en què Ajuntament de Barcelona i ciutadania estan decidint com ha de ser la nova Avinguda Diagonal, resultant de les obres de reforma previstes d'aquesta via principal d'accés a la ciutat comtal.
Una unió d'aquestes línies, que recordem, podria suposar un major increment de l'ús de tramvia per part dels ciutadans i ciutadanes de l'àrea metropolitana per al seu accés a la capital catalana. Un fet aquest que sens dubte milloraria la circulació de cotxes i vianants de l'Avinguda Diagonal, i a més suposaria un a significativa millora de la qualitat de l'aire de la ciutat de Barcelona i l'Àrea Metropolitana.

Comentaris

  1. Demostració estàtica a la Diagonal aquest diumenge 2 de maig al matí. Participem i fem història junts http://diagonalbarcelona.files.wordpress.com/2010/04/instruccions.pdf

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada