Enhorabona als Centres d’esplai Mowgli i Vol i Vol

Diumenge passat (dia de tots sants) els Castellers de Cornellà van fer entrega de la Camisa Honorífica als esplais Vol i Vol i Mowgli de Cornellà de Llobregat per la seva tasca educativa ininterrompuda en el món del lleure a la nostra localitat.

Tot sembla indicar que tot va anar molt bé, i me n'alegro molt, quina pena que molta gent no hi va poder estar.

Va ser un acte molt emotiu, sens dubte, i com diu l’Ignasi Guasch de Mowgli “d'agraïment profund a tres bandes: als Castellers, per la seva generositat; a Vol i Vol i a Mowgli per la seva perseverança; i a la gent de Cornellà, per permetre que entitats com aquestes no defalleixin, malgrat la tirania de la globalització capitalista”. Des d’aquí no em queda altra que felicitar als “premiats”. Felicitats a totes i a tots!

Estic convençut que, com jo, tota la gent de "l'esplai" de Cornellà, la gent del Mowgli i del Vol i Vol, però també els de la resta d'esplais de la ciutat, els vius (Gavina, Almeda, Jump, Agrupament Escolta,...) i els morts ( Picasoques, Estel, Tic tac, Riera, antic Fontsanta,...) estaven amb vosaltres (nosaltres).

Cornellà era i és una ciutat “esplaiera”, amb moltes entitats d’educació en el lleure laiques que van jugar i juguen un paper clau en la incorporació social de molts infants i joves de la nostra ciutat, que van treballar i treballen a peu de carrer per la cohesió de Cornellà.

Per això, cal també felicitar als Castellers de Cornellà per la iniciativa, és una camisa merescuda, que deixa el llistó molt i molt alt per futures "entregues".

Enhorabona a tota la gent del Mowgli, del Vol i Vol, i dels Castellers.

Ens veiem per Cornellà.

Comentaris