Preocupació pels Brigades a Riera

Com us deia fa uns dies, durant el mes d'agost vaig tenir diverses trobades amb veïnes i veïns del barri de Riera molt preocupats per les conseqüències del dia de la inauguració del camp de l'Espanyol. Les demandes dels veïns, que en general crec que són raonables, tenen a veure bàsicament amb tres coses:

1. Millorar el sistema de mobilitat de persones i cotxes, el Pla de mobilitat tot i que l'alcalde no li vol dir així, del dia dels partits. Crec que l'AV té bones idees que l'Ajuntament hauria d'escoltar, i espero que ho facin.

2. Millorar la neteja post partit del carrers, que va ser totalemnt insuficient. Llaunes i ampolles es concentraven al terra i a les porteries dels carrers que porten a l'estadi (Sant Jeroni, Francesc Moragues,...), per no parlar de pixats i similars.

3. Controlar millor als Brigades Blanquiazules, que "atrinxerats" als bars del carrer Sant Jeroni van muntar un numeret incívic i feixista durant tot el dia espantant als veïns i veïnes de la zona.

Dissabte bé el Reial Madrid, esperem que l'Ajuntament, el Mossos, i el propi Espanyol, treballin per evitar que això vagi a més, i dilluns puguem parlar de que el primer partit de lliga dels pericos al seu camp ha estat viscut amb "normalitat" a Cornellà.

Comentaris