Comença el curs

Després de les vacances intermitents que hem tingut ens tornem a posar a la feina. Malauradament comencem el curs amb l'absència d'en Jaume Vives, diputat d'ERC a la Diputació i regidor a Badalona, amb qui vaig compartir bones estones de feina tant la Diputació com a l'Ajuntament de Badalona, i que ha mort aquest agost. Ens deixes un reconeixement a la teva feina i un bon record Jaume.

A Cornellà tancàvem el curs passat amb molts temes oberts, que aquest setembre tornarem a tenir sobre la taula:

Un “acord social” sospitós no només de quedar en paper mullat, sinó de ser inútil per ajudar a Cornellà a sortir de la crisi.

Una estrena del camp de l’Espanyol envoltada per problemes de trànsit, que ha fet aparèixer dos problemes més; primer escales de veïns amb esquerdes provocades per les obres i després la brutalitat i l’incivisme que van mostrar els ultres de l’espanyol el dia de l’estrena pels carrers de Riera.

Una Cornellà plena d’obres Zapatero, que molta gent pensa que han estat poc útils, o millor dit innecessàries en el seu conjunt.

Uns edificis del sector Destraleta, construïts per EMDUCSA, als que els estan apareixent molts problemes i poques solucions per part de l’Ajuntament

Un Espai de Benvinguda Educativa a Cornellà per “atendre” als alumnes estrangers nouvinguts, que ens genera molts dubtes. Serà útil? és necessari? Per què només ho ha volgut fer Cornellà?

Un Informe de “Transparència Internacional” que deixa a l’Ajuntament de Cornellà a la cua de les administracions espanyoles.

I alguns altre temes que durant aquest curs aniran apareixent a la ciutat, i que sumats als anteriors no fan més que confirmar que Cornellà pot ser millor si l’Ajuntament i el seu alcalde volen. Tenim molta feina per fer.

Comentaris