L'Espanyol esquerda el barri de Riera?

Diumenge dia 2 el RCD Espanyol estrena el seu nou camp a Riera (Cornellà-El Prat). Ha estat un llarg camí, per l'Espanyol, pels Ajunatments de Cornellà i del Prat, i sobretot pels veïns i veïnes dels barris Centre, Almeda, i, com no, Riera.
El nou camp és la peça destacada de tot el conjunt d'equipaments i habitatges que s'estan ubicant a la "façana sud", la que mira el riu, de la nostra ciutat. La seva ubicació a Cornellà, acompanyada d'un enorme centre comercial, està plena de llums i ombres, que algun dia, algú amb més i millor perspectiva podrà explicar.
Mentrestant, hem de fer tot el possible, perquè el camp només tingui impactes possitius a la ciutat. Cal evitar que el camp sigui un problema per la ciutat, i que per contra aporti poc.
De moment ja s'ens ve al damunt un problema de mobilitat, que suposarà un munt d'hores extra de la guàrdia urbana, i que els dies de partit els barri de Riera quedi "bloquejat" per prevenció. Ja veurem com es va ressolent tot plegat.
En paral·lel, segons ens informen els veïns, els edificis propers de Riera, tenen problemes d'esquerdes produïdes o agreujades per les obres del camp. De moment ni l'Espanyol, ni l'Ajuntament sembla que estiguin ajudant massa als veïns.
Ahir al Ple vam demanar als regidors del PSC i a l'Alcalde que intervinguèssin. Esperem que l'Espanyol no esquerdi el barri...

Comentaris