L'ajuntament de Cornellà torna a suspendre en transparència política

L'any 2008 Reus i Tarragona quedaven per sota de Cornellà, enguany però l'esforç d'aquestes ciutats les ha posicionat en nivells superiors al de Cornellà, que esdevé la ciutat catalana pitjor valorada de l'estudi

L’estudi valora el nivell de transparència dels 110 ajuntaments més importants de l'Estat, amb l'objectiu de 'propiciar' un major nivell d’informació als ciutadans i a la societat, i realitzar una avaluació 'del major o menor' nivell de transparència de cada ajuntament.

Cornellà queda en el lloc 78, l'últim ajuntament de Catalunya, i obté una puntuació de 50 quan la mitjana estatal és de 64. Les conclusions son clares, però per si algú encara té algun dubte ho direm ben clar... Per a l'ajuntament de Cornellà la transparència política i els resultats d'aquest estudi els importen ben poc.

Per a més informació: http://www.transparencia.org.es i a http://www.iniciativa.cat/cornella



Comentaris

  1. Nomès cal visitar el blog del alcalde de Cornellà per poder comprovar que no es pot deixar cap tipus de feedback en les seves entrades. Segur que deu ser igual als plens!

    Ànim!

    P.D. Això no té cap rel.lació amb la teva entrada al blog (disculpa), però com a cornellarenc vull expressar la meva indignació per permetre (a qui correspongui), deixar perdre un espai públic (parc de la ribera) a favor d´una S.A. (RCD Espanyol).

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada