El PSC fa trampa...

El PSC - PSOE ha fet cartells de tot tipus, i anuncis televisius de tot tipus, intentant fer-nos creure que en les eleccins europees ells són l'esquerra, i en Bush, Berlusconi, i fins i tot l'Aznar, són la dreta que mou els fils. La dreta està darrera de la crisi, si. Són els polítics i les polítiques de dretes, els que han permés a banquers, executius de multinacionals, i especuladors de tot tipus inflar l'economia i omplir-se les butxaques.

Però la dreta això no ha fet sola. Han tingut ajuda. El PS europeu i el PP europeu han pactat la majoria de polítiques a europa els darrers anys, i ho continuaran fent.
Com a mostra un botó. Zapatero ja ha anunciat que donarà suport a Durao Barroso per continuar de president de la Comissió, el de les Azores, membre del Partit Popular Europeu i representant de les postures més dretanes a Europa-

Aquest és el cartell que haurien de fer

Comentaris

  1. ¿Què en penses de la despesa realitzada pel Departament d'Interior en una pista de bàsquet a una comissaria de mossos, en aquests moments de crisi, per un import de 650.000 €? ¿Creus que és coherent amb el què desprès es demana i s'explica a la ciutadania? ¿Creus que pot fomentar la desafecció de la ciutadania?. En el meu cas sí, he deixat de votar IC-V.

    ResponElimina
  2. Doncs la veritat és que dit així "fredament" no sembla el millor destí de 650.000 euros, ara no sé si tú tens tota la informació del tema, perquè jo no la tinc. Sovint treiem informació freda, descontextualitzada, que no fa cap bé a ningú. Això també és desafeccció.
    Jo et podria dir que els quatre camps de gespa artificial de Cornellà compromesos fa anys per Balmón i que ara s'acaben, li han costat a la ciutat molt més. Però molt més! 650mil euros cosat fer un gimnàs en una escola.
    En qualsevol cas crec que valdria la pena saber qui, com i sobretot quan va decidir executar la obra. Tú ho saps? Probablement hi hagués un contracte anterior que haurà trigat en posar-se al dia. Jo no ho sé, t'asseguro que la direcció d'ICV no som els que decidim aquestes coses.
    Precissament ICV va fer una opció de manteniment de molts dels responsables de les Conselleries d'interior i Medi Ambient, perquè es considerava que eren molt bons tècnics, i per evitar "polititzar" la gestió de la generalitat, i ara ens trobem que moltes de les decisions tècniques d'aquests bons professionals ens computen a ICV quna no són ben acceptades per la ciutadania, i en canvi quan són possitives "només és mèrit" dels tècnics. No ho trobes una mica injust?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada