Coses concretes davant la crisi

ICV vam preguntar en el ple d'ahir 29 de gener, a l’Alcalde i a les regidores de Serveis Socials i Educació sobre la situació de les activitats extraescolars i de menjador a les escoles i entitats de la ciutat en el que portem de curs.

ICV volem saber si davant les situacions de dificultat econòmica que estàn patint moltes famílies de Cornellà s’estàn movilitzant més recursos socioeductaius, més ajuts i més beques. ICV de Cornellà tenim constància que setmanalment pares i mares de la nostra ciutat han de donar de baixa dels serveis de menjador o d’extraescolars als seus fills i filles, perquè han perdut la feina o simplement perquè no els surten els números. En té constància el govern municipal (PSC, CiU, PCC)? Què hi fan al respecte?

Les activitats de lleure són activitats educatives clau pel desenvolupament d’infants i joves, que cal reforçar, i encara més si parlem d’activitats que garantitzen la correcta alimentació com són els menjadors escolars. Per això ens sorpren, que l’Ajuntament no tingui dades al dia de quantes famíliesa fan ús d’aquests serveis, i quantes s’estan donant de baixa.

ICV vam plantejar que si calien més beques i ajuts per infància, aquest era un bon destí pels diners del fons de contingència de 700.000 euros que l’ajuntament ha creat per decret de l’alcalde.

Comentaris