Què diu la Reina?

Aprofito que el meu company Arnau em presta el seu blog per compartir unes reflexions sobre les declaracions de la reina ( per cert, crec que la primera edició del llibre s'ha esgotat) on manifesta la seva opinió sobre l'avortament, el matrimoni homosexual, l'educació religiosa, etc... Assumptes, que d'altra banda, sobre els quals el Congrés i el Senat ( representants de la ciutadania) ja s'ha pronunciat i/o ha promulgat lleis.
Es veu que entre les seves prebendes està el de contradir públicament al govern i a la majoria de la ciutadania.
Resulta asombròs que un personatge que només té funcions simbòliques i delegades i que per tant no pot expressar opinions polítiques de forma pública, ho hagi fet i , a més a més, en bona mesura coincideixen amb els posicionamnets del Partit Popular .
La família real té molts privilegis com per exemple: no rebre càstigs si comet cap delicte, no paga impostos, tota la "casa real" viu molt generosament d'ingressos sobre els quals ni el Congrés ni ningú exerceix cap control i amb els quals paguem no només la seva vida oficial sinó també la privada.
Crec que la reina ha comès una falta que en tot cas reforça les idees republicanes i posa en entredit la monarquia i la seva parafernalia.
Elisa Corral

Comentaris