No a desmuntar el PISA

El futur del cinema PISA, el darrer cinema dins del nucli urbà de Cornellà, ja fa uns mesos que està en entredit. Com veig que la ciutadania està començant a despertar amb el tema, he considerat oportú situar alguns temes que poden ser d'interés.
En primer lloc cal dir que el cinema és propietat de l'Ajuntament des de fa un temps, i que continua fent l'activitat amb moltes dificultats una empresa que quan estiguin fets els multicines del costat del camp de l'Espanyol es traslladarà allà. Llavors que pasarà?
L'alcalde, en un acte de la peña dominó va explicar que allà es farien pisos. En un acte d'una entitat! Ni en el Ple ni el la Junta de l'empresa municipal EMDUCSA!
Per això, en el Ple Municipal li vam interpel·lar directament: Segur que fer pisos allà és la millor de les opcions?
És un equipament cultural de primer nivell, ubicat al centre de la ciutat. És evident que deu ser poc rentable mantenir l'activitat de cinema. 4 sales amb pelis d'estrena deu costar una pasta, i no hi anem massa espectadors/es.
Pero, perquè no fem un intent de trobar alguna activitat complementaria?
De moment, el Festival de Pallassos aprofitarà les sales per fer algunes sessions. Molt bé! Pot ser una línia. També copiar alguna cosa del que es fa a Sant Feliu amb els cinemes Guinart.
Què penseu?

Comentaris

  1. Aquesta foto em sona!!!
    La veritat es que seria una vergonya i una llastima que el Pisa el cinema de la meva infància i adolescència tanqués....
    en fi...que no m'esperin al cinemas del costat del camp de l'Espanyol...

    En fi...crec que l'Ajuntament hauria de mantenir el cine Pisa allà on està...som pocs però fidels...no se si basta, però alguna cosa s'haura de fer

    ResponElimina
  2. Em deixes fer serveir la foto oi Angel? També dir que crec que la crisi de la construcció i financera de l'Ajuntament està salvant el pisa

    ResponElimina
  3. No problema amb lo de la foto...
    espero que el PISA es salvi, pero ho veig complicat...
    i pensar quan erem nens que teniem el Pisa, l'Avenida y el Sandor!!!

    ResponElimina
  4. Hola, em dic Víctor Garrido i et convido a formar part del Facebook, he creat un grup amb el Nom "No al tancament del cine Pisa". Si vols accedir-hi només cal que m'afegeixis a la llista d'amics i desde allà et convidaré per tenir accés a tot el contingut, unificar els fronts oberts ens farà més forts. Ja son 180 persones les que comparteixen ideas, propostes de com evitar el tancament. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  5. Sr.Arnau funes he llegit el seu article d'opinió sobre el Cinema PISA, un bon article que fa gala de la gent d'esquerres que es preocupa per el benestar social,el de veritat que dista molt del que proposa el senyor Balmón, un benestar molt original basat en la construcció de pisos, si molt bé pisos que poden ser de protecció oficial però no soluciona el problema real. Les meves felicitacions i m'agradaria que el seu grup parlamentari demanes al senyor Balmón possibles explicacions.En podries dir alguna direcció on pogues traslladar les meves opinions al senyor socialista Balmón? Moltes gràcies i seguiu aixi.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada