Ejem, tot el PSC ha d'estar a sou de l'Ajuntament?

La cosa va perquè acabo de rebre la composició de la nova comisió executiva local del PSC de Cornellà escollida fa uns dies. Cal felicitar als nous membres i encoratjar-los perquè encertin en la seva tasca, són el partit que ostenta l'alcadia de la ciutat i per tant és especialment important això, que encertin. Felicitats doncs a totes i tots.
No tinc el plaer de conèixer a tots/es, però, respectant la vida interna de cada partit i la llibertat de cadascú de fer política allà on vulgui, quan entrem al detall dels membres de la direcció del PSC a Cornellà és quan em trobo amb alguna cosa una mica lletja.
Les regidores i regidors municipals, en bona lògica, tenen les principals responsabilitats del PSC a Cornellà, però també hi ha un conjunt important de responsables del PSC que professionalment treballen per l'Ajuntament de Cornellà. És a dir les tres quartes parts de la direcció del PSC estàn a sou de l'Ajuntament. No ho trobeu també una mica lleig? Amb tots els respectes per tothom, ejem...

Comentaris