Trobarem a faltar els seus somriures

Avui tornem a la feina després d'un agost de vacances discontinues, que em deixen un regust agredolç. Avui tornem a l'activitat política molts companys i moltes companyes, però n'hi ha que malauradament no hi seran.
No vull convertir aquest espai en una necrològica, però aquest agost ens han deixant en Julio Carmona i en José Parra, sobtadament i massa joves. La seva mort la sentiran en primer lloc les seves famílies i amics, però també la gent d’esquerres del Baix Llobregat. Tots dos tenien virtuts i defectes, com tothom, i és evident que quan un mor les virtuts es destaquen més, però en aquests casos estava més que justificat.
Cal dir que tots dos havien dedicat bona part dels seus esforços a construir un món més just. Gent treballadora des de ben jovenets, van fer de la defensa dels drets dels companys/es de fàbrica i del conjunt de treballadores/s la seva principal activitat.
Darrerament en Julio havia assumit la presidència d’ICV a Abrera, on de nou tenim grup municipal propi i estic convençut que les companyes i companys que hi queden el faran créixer. Una abraçada Julio, una abraçada a totes i tots.
En José Parra, el Parra, era veí de Cornellà i darrerament el responsable de Política Industrial de FITEQA de CCOO de Catalunya.
Bon conversador, molts són els record que la seva mort em van fer venir, les anècdotes, i les converses inacabades sobre Cornellà i l'esquerra, al xiringuito d’ICV a la Festa Major, a CCOO del Baix, i durant una època en els vols Barcelona-Madrid que quasi setmanalment vaig tenir el plaer de compartir amb ell. Una abraçada Parra, a tú, a la teva família i a la gent de FITEQA i de CCOO del Baix.
Valguin doncs aquestes línies de record i d’humil reconeixement a tots dos. Us trobarem a faltar.

Comentaris