Al ZOO en tramvia

Avui bona part de la premsa informa que l’Alcalde de Barcelona per fi accepta connectar els dos tramvies de la ciutat el Trambaix i el trambesós. Crec que és una molt bona notícia que pot ajudar molt a resoldre els problemes de mobilitat del tram central de la Diagonal, i alhora donarà molt més sentit als actuals tramvies.
Ara començarà la fase d’estudi, veurem com es concreta cada actuació, segur que costarà molt, és necessitarà paciència, recerca del diàleg i consens, però segur que l’àrea metropolitana millorarà.
Penseu que des de Cornellà ja no només podrem accedir a la part alta de Barcelona en tram, si no que arribarem al centre de la ciutat i fins a Badalona.
Estem parlant que en uns quants anys podrem anar en tramvia tant a la Zona Universitària i al FNAC com fins ara, com a Passeig de Gràcia, a la ciutadella, o al Pavelló Olímpic de Badalona. Podrem anar al Parlament, al Zoo i a veure la Penya sense fer tres transbords.
Una bona notícia doncs, que es dona per la mobilització i la tossuderia de molta gent, entitats i algun partit, i que crec justifica la presència de forces petites com ICV als governs de Barcelona i de Catalunya, amb el PSC en governant en solitari mai s’hauria fet.
Els socialistes de Badalona i a Cornellà, per posar dos exemples, ens van titllar a la gent d'ICV de bojos quan vam demanar la interconnexió dels tramvies, tant de bo quan estigui feta i Hereu, Montilla, Balmón i Serra la inauguirin ens reconeguin que teníem raó.

Comentaris