Escoles Bressol. darrer episodi?

Com veieu encara queden coses pendents a les Escoles Bressol de Cornellà. La primera clarificar d'on surten aquestes noves 19 places sortejades darrerament. En principi el plantejament és que són places reservades per nens i nenes amb necessitats educatives especials o amb dificultats familiars que no s'han cobert. Segur que no es necessiten? Les regidores d'Educació i de Serveis Socials confirmen que es poden fer servir. Desitgem de veritat que així sigui, i que no les necessitem.
Ara, cal que si s'ocupen aquestes places que sembla que altres anys no s'han ocupat les escoles comptin amb més recursos humans i tècnics necessaris. Lindavista, Edelweiss, La Trepa, La Baldufa, acolliran a més nens i nenes i ja han anat aquest curs justos de personal, no s'han cobert les baixes amb agilitat, i ha ha hagut força rotació. Per això es poden entendre les reivindicacions que avui pengen de les façanes de les Escoles Bressol.
En general cal més i millors recursos per les escoles bressol municipals, tenim una bona xarxa, ens falten places, però també problemes estructurals per resoldre.

Comentaris