Una Festa Major diferent.

Cornellà està de Festa Major. Una Festa Major que aquest 2008 té sensibles novetats, i que faran que la gent de Cornellà participem de forma diferent a la nostra festa.
El Corpus 2008, passarà a la història com la primera Festa Major en que els concerts principals no es fan a la Plaça Catalunya, i alhora seran de pagament. La justificació per fer aquest canvi és l’encariment del mercat musical. Entenem que cada cop costa més diners portar artistes contrastats a Cornellà, fins i tot si aquests són “triunfitos” o similars, però dubtem que la millor solució sigui fer el concert al Parc Esportiu i cobrar entrada.
Una altra novetat d’aquest any, és que les iniciatives de les entitats i col·lectius de Cornellà enriqueixen cada cop més la programació de la Festa. Serveixin aquestes línies per felicitar i encoratjar a totes les entitats i totes les persones de Cornellà que participen de la Festa.
En aquest sentit volem destacar l’organització per primera vegada del “TocdeCorn” un Festa dins de la festa que creiem pot ser molt i molt positiva per la ciutat, i que és possible per la iniciativa d’un grup de persones i entitats de Cornellà que han cregut que una altra Festa Major era possible.
Tot i que per ICV la Festa Major, necessitava, i encara necessita, d’un canvi, cal i calia reorientar-la per fer-la més ciutadana, més participativa, i més inclusiva, creiem que aquest any s’han fet algunes passes més en aquesta direcció.
En qualsevol cas, us vull convidar a participar i a gaudir de la Festa Major de tos i totes. Visca la Festa Major! Visca Cornellà!

Comentaris