Diari de Festa Major 08. Divendres 23

Divendres Festiu a Cornellà. Ja queda molt lluny la època en que la Festa Major començava dimecres a la nit, i dijous i divendres eren festius. La pressió socioeconòmica va imposar el seu “seny”. Tot i això alguns valents comerços i algunes empreses, ja van tancar dijous. Està molt bé si és per participar de la Festa i no pre fer unes minivacances.
Per la gent amb fills/es que treballem fora de Cornellà, un festiu com avui ens obliga a reorganitzar-nos, i no està de més que es faciliti una activitat infantil divendres al matí a les escoles com s’ha fet aquest any. Bona iniciativa, però necessita millorar. L’any que ve segur que està millor, no?

Molta oferta, com aquest any, no vol dir diversitat d’oferta. No estic d’acord amb la idea que el Corpus ofereix activitats per a tot tipus de gent.
Per exemple avui. Molta oferta de tarda-vespre. Potser massa desequilibrada, molta oferta infantil poca d’adults. Sort del teatrillo de la Plaça Rosa Sensat. Felicitats Patricia "arlequí" Medina i companyia!
Em començo a preguntar que fa cada dia algú de 18 anys en aquesta festa major fins que arriben els concerts.
I ja no parlem de gent d’altres edats. Sabeu que hi ha gent que en tota la festa major només va a les havaneres?
Fins demà

Comentaris