No hi haurà Pla de mobilitat

Les ciutadanes i ciutadans de Cornellà que hàgiu pogut seguir l’activitat municipal en aquests darrers deu mesos haureu comprovat com el nostre grup d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i el del PSC acostumem a tenir posicions oposades en dues qüestions: la Planificació d’actuacions i la Comparació amb d’altres municipis.
El darrer Ple, vam tenir un altre exemple, amb la negativa de l’Alcalde a acceptar un proposta d’ICV que pretenia elaborar un Pla de Mobilitat, que com a moltes altres ciutats de l’àrea metropolitana, ajudés a resoldre el problemes de transport i mobilitat de la ciutat.
Un Pla de mobilitat de Cornellà que permetés que les persones, els vianants i el transport públic estiguéssim per damunt dels cotxes i les motos. Un Pla, que tot sigui dit, de passada permetés a Cornellà acomplir la Llei 9/2003 de mobilitat que està en vigor des del 2003.
No ho vam aconseguir, però almenys si que vam aconseguir que l’alcalde expliqués totes les iniciatives que s’estan endegant per connectar amb transport públic Cornellà i els municipis del voltant. Ja era hora que es parlés en un Ple! O és que ens hem d’assabentar de les gestions del nostre alcalde per la premsa?

Comentaris