No cal millorar la Festa Major de Cornellà

Això és el que ens va contestar el govern de la ciutat (PSC-CiU-PCC) a la nostra moció que plantejava un seguit d'accions per provar de millorar-la, per promocionar-la.
Les Festes Majors són els moments, els espai, on tradicionalment la gent d'un poble es troba per passar-ho bé. Un espai de convivència i de creixement ciutadà. Un espai també on s'inclou, on s'integra, a la gent nouvinguda en la dinàmica de la ciutat del poble.
A Cornellà la Festa Major va jugar aquest paper en la transició democràtica i en bona part dels anys vuitanta, però ara no. Avui bona part de la gent de Cornellà aprofita per marxar de pont quan és Festa Major, la resta es preocupa més de saber quin serà el Grup Estrella del Concert de la Plaça Catalunya, i una altra bona part opten per consumir en la Festa Alternativa.
Però aquí no passa res, o si?
La nostra proposta, intentant proposar coses acceptable per tothom, era que es crees una comissió ciutadana coordinada pel Consell de Cultura per trobar noves idees que millorin la festa, i que es pugui crear un espai al web municipal per recollir opinions de la ciutadania.
Tot inacceptable per part del govern, potser era massa revolucionari...
En qualsevol cas, us convido a fer-nos arribar totes les propostes que tingueu en relació a la Festa Major, i em comprometo a fer-les aribar tant al Ple Municipal, com al Consell de Cultura de Cornellà.

Comentaris