Qui té coherència? Primer Rodalies primer la gent treballadora

Ja ho dèiem en l'article de fa unes setmanes al Cornellà Informa. L'AVE no hauria d'haver arribat a Barcelona sense abans haver fet les millores necessàries a la xarxa de Rodalies i Regionals. Els PSC estava acomplexat perquè mentre governava Felipe havia fet arribar l’AVE a Sevilla i no a Barcelona.
Enfonsaments, avaries, endarreriments, línies tancades, i molts euros malgastats en actuacions que es podien haver evitat.
I qui paga la factura? Els pressupostos de l’estat i la Generalitat, o el que és el mateix; les ciutadanes i ciutadans de Catalunya. I qui es queixa? El PSC? No
No només no es queixa i defensa els interessos del la gent treballadora de Cornellà, l’Hospitalet, El Prat o Gavà, molts/es d’ells/es votants del propi PSC-PSOE, si no que a sobre ens titlla d’Independentistes als que volem que algú doni la cara (Veure article al Cornellà Informe del portaveu del PSC).
Manipulen els que s’aprofiten dels problemes de rodalies per demanar més independència? Jo crec que si.
Manipulen els que creuen que el dia 1 de desembre només es manifestaven independentistes, i amaguen el cap sota l’ala? Encara més.

Us recomano un passeig pel blog de primer rodalies, potser ajuda a decidir qui es coherent i qui no.

http://www.primer-rodalies.blogspot.com/

Comentaris